Bu gizlilik sözleşmesi, Faydabilim Vakfı web sitesi (https://faydabilimvakfi.org/) ziyaretçilerinin kişisel bilgilerinin nasıl toplandığını, kullanıldığını, paylaşıldığını ve korunduğunu açıklar. Bu sözleşme, web sitemizi ziyaret eden kişilerin gizlilik haklarını ve bilgi güvenliğini korumayı amaçlar.

Kişisel Bilgi Toplama ve Kullanma

Faydabilim Vakfı, web sitesi ziyaretçilerinden kişisel bilgileri sadece gönüllü olarak sağlamaları durumunda toplar. Bu bilgiler, ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası gibi tanımlayıcı bilgileri içerebilir. Kişisel bilgiler, web sitesini kullanarak iletişim kurulduğunda veya kayıt olunduğunda toplanabilir.

Toplanan kişisel bilgiler, aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir:

• Ziyaretçilere hizmet sunmak ve taleplerini karşılamak.
  • Etkinlikler, kampanyalar ve duyurular hakkında bilgilendirme yapmak.
  • İletişim kurmak ve geri bildirim almak.
  • İçerik ve hizmetlerin iyileştirilmesi için analiz yapmak.
  • Yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi.

Bilgi Paylaşımı ve Koruma

Faydabilim Vakfı, toplanan kişisel bilgileri asla üçüncü taraflarla ticari amaçlarla paylaşmaz. Ancak, yasal zorunluluklar gerektirdiğinde veya yetkili makamlarca talep edildiğinde bilgileri paylaşabilir.

Kişisel bilgilerin güvenliği önemlidir. Fayda Bilim Vakfı, bu bilgilerin yetkisiz erişim, kullanım veya ifşa edilmesini önlemek için uygun güvenlik önlemlerini alır.

Çocukların Gizliliği

Faydabilim Vakfı, bilerek 13 yaşın altındaki çocuklardan kişisel bilgi toplamaz. Ebeveynlerin veya yasal velilerin onayı olmadan çocuklardan kişisel bilgi istenmez. Eğer bir ebeveyn veya yasal veli olduğunuzu düşünüyorsanız ve çocuğunuz bize kişisel bilgi sağladıysa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Değişiklikler ve İletişim

Bu gizlilik sözleşmesi düzenli olarak gözden geçirilir ve güncellenir. Güncellenmiş politikalar web sitesinde yayınlanır ve etkili tarihleri belirtilir. Gizlilik sözleşmesi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Faydabilim Vakfı’na [info@faydabilimvakfi.org] üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: [21.03.2024]